Flere og flere danskere får flagstang i haven

… og stadig flere vælger den nye og populære vedligeholdelsesfri løsning 

Man skal ikke have bevæget sig langt ned ad en hvilken som helst dansk villavej, før man får øje på den første flagstang. Man skal dog heller ikke kigge særlig grundigt, før man får øje på, hvordan flere af dem godt kunne trænge til en kærlig hånd og en klat maling. Men i et travlt hverdagsliv hvor det kan knibe med overhovedet at slå den evigt voksende græsplæne, er det ikke underligt, at en overmaling af den knapt så handy flagstang ikke er øverst på prioriteringslisten. Og hvad gør man så ved det? 

Det er her, den såkaldte glasfiberflagstang kommer ind i billedet. Glasfiberflagstangen er den perfekte løsning til familien, der ønsker at kunne toppe sommerfesten i haven med et svajende dannebrog på den danske sommerhimmel, men som samtidig ikke orker at skulle vedligeholde deres flagstang. 
Glasfiberflagstangen er simpelthen vedligeholdelsesfri, da den har en blank og smudsafvisende overflade, som ikke tillader misvedligehold og dårligt vejr at ødelægge idyllen ved en flagstang i haven. Det eneste, der kræves, er, at den engang imellem poleres op med helt almindelig bilvoks, som formentlig allerede står på værkstedshylden hos de fleste villaejere. Når den en sjælden gang skal pudses, kan man dog glæde sig over endnu en bonus ved udgaven i glasfiber: glasfiberflagstangen vejer betydeligt mindre end træudgaven og er derfor nem at have med at gøre, når den en gang imellem trænger til en kærlig hånd. 

Vil man flotte sig endnu mere, end man i sig selv gør ved at være indehaver af den moderne flagstangsløsning, kan man desuden selv designe farven på sin flagstang, som altså ikke (længere) nødvendigvis behøver at være hvid.
Ligeledes kan man gøre processen endnu nemmere ved at vælge pakkeløsningen, som indeholder hele pakken: fra flag til montering. Du skal blot udpege det sted i haven, hvor flagstangen skal stå, og så klarer montøren resten. Det er svært at forestille sig, at det skulle kunne blive nemmere. 

Er du fristet til skrue helt op for niveauet til de kommende sommerfester, som lige skal have dét ekstra efter en sommer med aflyste fester? Hvis du kan nikke ja til dette, så klik på linket for at gå på opdagelse blandt glasfiberflagstænger: Glasfiber flagstang. Køb en moderne flagstang før din nabo og gør dem dybt misundelige.

God fest og – bogstavelig talt – god vind!

Vedligeholdelsesfrie flagstange vinder popularitet blandt danskerne
Tagget på:                 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *