Står du for din arbejdsplads årlige sommerfest, firmafest, julefrokost eller andet? Så vælg teambuilding som din aktivitet på dagen. Her kommer 5 gode grund til, hvorfor netop teambuilding er sundt for fællesskabet på din arbejdsplads.  

Hvad enten du vælger et bagekursus, en tur i skoven, workshops eller et aktivivt teambuildingkursus kan du være sikker på at virkningerne er som følgende:  

1. I er sikret et godt grin

Hvad end I vælger af teambuildingopgaver eller aktiviteter er dine deltagende sikret et godt grin undervejs. Heldigvis er vi forskellige som mennesker, og derfor er nogen også bedre til noget end andre. Med teambuilding er du derfor sikret, at nogen blive udfordret – det gode grin kommer helt naturligt på en dag, hvor alle slipper deres tanker og bekymringer. 

2. Udfordringer til enhver smag

Teambuilding har den egenskab, at den går ud og rører ved de fundamentale udfordringer: Både internt i processen, men muligvis også de eksterne udfordringer. Teambuilding er løsningsorienteret og afgørende for, at opgaven er bestået. Disse udfordringer kan være med til at styrke kommunikationen, og ved at udfordre sig selv og andre, bliver man bevidst om hvem, der besidder hvilke. 

3. Styrker samarbejdet

Fordi teambuilding ofte omdrejer udfordringer og løsninger er grundessensen at samarbejde. Brug teambuilding til at styrke jeres interne samarbejde, og på at opdage sider af hinanden, som kan tages med videre. Teambuilding giver jer også muligheden for at samarbejde med mennesker, I ikke samarbejder med i det daglige. 

4. Mødet med andre mennesker 

Teambuilding er en aktiv måde at møde og samarbejde med mennesker, som du ikke mødes med I det daglige. Kender du dine folk kan du med fordel blande dem udfra deres kompetencer, og dermed lad dem samarbejde og lære af hinanden. Det kan for eksempel være en idé at blande din virksomheds afdelinger og ansatte – på den måde skabes der nye relationer på din arbejdsplads, som også vil styrke samarbejdet 

5. Fællesskabet

 Alt-i-alt er teambuilding til for at styrke fællesskabet. Ved at give din ansatte en dag uden for deres bekvemte rammer dannes og dyrkes nye relationer og den interne kommunikation dyrkes. Teambuilding giver anledning til samarbejde og udfordre den enkelte og fællesskabet. Med teambuilding fremmer du det gode arbejdsmiljø og ikke mindst motivation, som du/i er en del af. 

teambuilding aktiviteter er en sjov og aktiv måde at styrke fællesskabet og samarbejdet på mellem jer, og samtidig frembringe det gode grin på dagen.  

Derfor skal du vælge Teambuilding
Tagget på:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *