Indholdsfortegnelse

Skagenfood

I 2001 blev Skagenfood etableret af ægteparret Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen, som fik inspirationen til denne virksomhed ved, at begge deres familier altid har været ekstremt glad for fisk. Samtidig er det alment kendt, at vi som danskere, selvom vi har rig mulighed for det, generelt ikke er så gode til at få implementeret fisken ind i vores hverdag.

Det er dette koncept og denne statistik, som er hele fundamentet og ønsket bag Skagenfood.

I dag har Skagenfood intet mindre end 20.000 kundeabonnementer der enten er på fiske eller måltidskasse fra dem, rundt omrkring i hele landet.

Konceptet

I alt tilbyder Skagenfood 11 forskellige måltidskasser, for netop at kunne være sikre på, at der findes den helt rigtige kasse til alle familier og deres behov. Så hvis du også er en stor fan af fisk, men enten ikke har lysten eller overskuddet til at få det implementeret i din hverdag, så er en måltidskasse fra Skagenfood vejen frem.

Alle måltidskasserne uanset råvarer har det til fælles, at de alle indholder opskrifter til de valgte dage og at de tilmed bliver leveret med friske økologiske råvarer og krydderier.

Udover at du ganske simpelt får muligheden for at vælge imellem de lækre 11 forskellige måltidskasser, kan du også blot vælge en fiskepakke. Disse unikke fiskepakker indeholder fisk til udvalgte dage.

I dette koncept er der 16 forskellige fiskepakker at vælge imellem, men du skal dog være opmærksom på, at der ikke kommer til at være tilbehør vedlagt i dette koncept. Med andre ord er det altså kun fisken der bliver leveret, samt selve opskriften på, hvordan du eventuelt kan tilberede den, skulle du ønske at benytte dig af denne inspiration. Alle de andre råvarer, såsom grøntsager, ris, pasta eller andet i kunne ønske jeg, skal i altså helt selv finde frem til som husstand.

Disse fiskepakker er geniale til dig, som ønsker at spise mere fisk i hverdagen, men som samtidig også godt ved, at man måske ikke lige får det købt. Det er til dem der godt ved, at det tit bliver den famøse kylling man tager op af køledisken.

Fisken som kommer til at være i disse pakker er helt frisk fisk fra de danske farvande. Der er dog ganske få undtagelser på dette, og det er hvis der har været stormvejr eller helligdage. Hvis en af disse ting har været tilfældet, er det ikke altid helt lige til at få frisk fisk fra Danmark, men så er det jo godt at Norge og Island er så tæt på os.

Sådan får du fisk på menuen
Tagget på:     

En tanke om "Sådan får du fisk på menuen"

  • 12. december 2020 kl. 2:00
    Permanent link

    Fedt Landsholdet100.dk
    Fin nyhed Rigtig god aften, Elias

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *