Der findes mange muligheder indenfor høretelefoner. På markedet er der mange typer: åbne høretelefoner, lukkede høretelefoner, on ear, over ear, in ear med bluetooth og mange flere.

Så hvordan finder du frem til, hvilke der er de rette for dig? Det er normalt for os at være i tvivl om, hvilke hovedtelefoner vi skal købe. Der findes et stort udvalg af forskellige headsets, da der findes mange forskellige mennesker, med vidt forskellige behov og krav.

Nogen skal bruge deres høretelefoner til sport, andre til gaming og andre til noget helt tredje. Derfor har vi samlet denne guide til dig, der kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning om, hvorvidt blackpods er for dig eller du skal vælge et andet alternativ.

Afspilningskontrol

En af årsagerne til at købe earpods er den bekvemmelighed, som de tilbyder. Derfor virker det logisk at vælge earpods med fjernbetjening til afspilning i selve headsettet. Det er dog en meget almindelig funktion i earpods, men som ikke findes i heardsets, der for eksempel er orienteret mod spiluniverset.

Støjreduktion

Det kan da også være værd at overveje, hvorvidt du skal investere i earpods med støjreduktion eller ej. Det kan være en god mulighed, men er dog ikke egnet til alle. Det kan nemlig være farligt at anvende i mens man cykler eller løber eller på anden måde bevæger sig i trafikken, fordi det kan være meget farligt for dig og dem, der er omkring dig.

Hvis du har brug for earpods, der virkelig isolerer dig fra det, der sker omkring dig, skal du kigge efter hovedtelefoner med aktive støjreduktionssystemer (ANC), der skaber en kunstig lydbølge, der ødelægger forstyrrelser gennem en eller flere mikrofoner, som samler den omgivende støj for at generere et modsat lydsignal, der således ender med at ødelægge støjen.

Rækkevidde

Selvom earpods har udviklet sig meget igennem det sidste årti, er en af ​​de store ulemper ved bluetooth headsets dog stadig at de kan løbe tør for batteri, alt i mens du har dem i brug.

Det hele afhænger altså af brugen, derfor skal du overveje om du skal udenom trådløse hovedtelefoner med en holdbarhed på mindre end fem timer. De større headsets har normalt et større batteri, men de er muligvis ikke så anvendelige, hvis du for eksempel skal bruge dem til sport eller en anden form for aktivitet.

Har du truffet din beslutning? Du kan Køb de bedste blackpods her.

Hvordan vælger du de rette blackpods?

En tanke om "Hvordan vælger du de rette blackpods?"

  • 4. december 2020 kl. 2:00
    Permanent link

    Fedt, Landsholdet100.dk
    Skarpt 😉 Fortsat god aften

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *