Desværre er der utroligt mange danskere der igennem de sidste par måneder har set deres drømmekrop af livet langsomt forsvinde i en turbulent tid af junkfood, karantæne og netflix. Havde dette ikke været force majeure og havde karantænen ikke være nærmest obligatorisk havde denne artikel nok også set en del anderledes ud. 

Men det hele var obligatorisk, alle fitnesscentre, crossfithaller, svømmehaller og andre aktivitetssteder er kun for nyligt åbnet og nu er sommeren alligevel over os og det er for sent at begynde at træne kroppen op nu – sådan noget tager nemlig mange måneder uden pause med hårdt arbejde.

Der er ingenting som et sundt vægttab der resulterer i bedre selvværd og en flottere krop – det skulle dog lige være de hurtige løsninger der kan bringe sådan en krop tilbage fra de dovnes.

Hurtige \’lappeløsninger\’ – det skal du vide

Før vi går i dybden med hvilke løsninger der er gode til hvad skal du selvfølgelig være klar over at lappeløsninger som oftest aldrig nogensinde er noget der kommer til at holde resten af livet. Hvis du gerne vil have et sundt og langvartigt vægttab får du det aldrig af hurtige løsninger – og det gælder sådan set med alting her i livet.

Hurtige lappeløsninger er også kendetegnet ved at det aldrig er en ting du skal og så er det det, du skal oftest vende tilbage og få flere behandlinger – eksempelvis med Botox i København og steroider på Amager, når du først har fået en gang, så er du nok også nød til at få det igen. 

De mere kendte løsninger

En af de mest kendte løsninger til at smide enormt mange kilo virkelig hurtigt er den famøse juicekur der lover bloggere og influencere landet over ætsende mavefedt efter bare 5 minutters kur – eller noget i den dur. 

En af de gode kendetegn ved sådanne løsninger er at de ofte er ret ekstreme. Det skal selvfølgelig opfattes som om at disse kure er effektive og virker, men hele markedsføringen af dem skal tages med et gran salt. 

Du bør ikke rent faktisk regne med at dit mavefedt begynder at opløse sig selv efter du har taget den første slurk – overvej hvor uhyggeligt det egentligt ville være. Et andet kendetegn ved hurtige løsninger er at de også oftest tager på kroppen på en eller anden facon. 

Ved steroider oplever mange mænd (og kvinder) utroligt forskellige bivirkninger og i værste fald dør folk af det. 

Ingen sommerkrop grundet covid? Læs med her

En tanke om "Ingen sommerkrop grundet covid? Læs med her"

 • 16. november 2020 kl. 10:38
  Permanent link

  Landsholdet100.dk Hey,
  Virkelig spændende læsning
  De bedste hilsner. Nohr

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *