Hvis du er en af de mennesker der går og holder af at pulse med noget og du tilogmed også kan lide at stå på rulleskøjter, så er denne artikel lige noget for dig. 

Det er en hyldest til de gode sommerdage hvor man ganske problemfrit kan trille rundt på sine skøjter dag ud- og dag ind. Der er nemlig få ting der går os mennesker til at føle os lige så i live (og af og til i dårlig form) som at drøne rundt med hjul under fødderne. 

Nogle mennesker har fuldstændig styr på det lige så snart sommeren sparker døren ind, de har allerede købt Nutcase Blackish, et nyt kamera og gjort skøjterne klar så der slet ingen problemer bliver med dem sommeren over – og denne artikel lærer dig at gøre det.

Step 1 – Rengør dem

Det nytter ikke noget at bare støve dem af. Du skal have alle hjulene af og i gang med at tørre skidt og andet stads af hjul, kuglelejerne, framen (der hvor hjulene sidder) og selvfølgelig støvlen – først når det er gjort er du klar til at optimere dem.

Selvom det ikke er en livsnødvendig ting at rengøre sin støvle, så er det bare sindsygt rart at have \’rent bord\’ når man går i gang med at ordne. 

Step 2 – Vurdér hvad der skal skiftes ud

Hvis du er en sand haj til rulleskøjter, så ved du godt hvornår det er på tide at skifte de gamle hjul ud med nogle nye og friske. En god fingerregel er at hjul til rulleskøjter oftest er gode i tre år / sæsoner, før det er på tide at købe nye.

Du kan ligeledes overveje om dine snørebånd bør skiftes ud, da de godt kan gå hen og blive lidt smådovne med tiden – og det gør at de har sværere ved at spænde ordentligt om dine fødder. 

Hvis du er interesseret i at tage den lige en skvis op, så kan du overveje at købe kuglelejer og hjul seperat og så selv sætte det hele sammen – det giver oftest en bedre brugeroplevelse alt i alt – og så ved du også hvordan man skiller og samler sådan noget.

Step 3 – Kom i gang

Hvis du beholder dine gamle hjul skal de renses, det gør du bedst ved at give dem en ordentlig omgang WD40 eller bare lægge dem i et smørelsesbad i lidt tid – det gør dem virkelig gnidningsfrie med tiden.

Rulleskøjter – sådan gør du dem sommerklar

6 tanker om "Rulleskøjter – sådan gør du dem sommerklar"

 • 13. november 2020 kl. 15:38
  Permanent link

  Landsholdet100.dk – Kære, Fedt!
  Fortsat god dag, Valdemar

  Besvar
 • 31. december 2020 kl. 2:00
  Permanent link

  Howdi – Landsholdet100.dk
  Ift. Rulleskøjter – sådan gør du dem sommerklar, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest.
  Olivia

  Besvar
 • 30. januar 2021 kl. 2:00
  Permanent link

  Hey
  God læsning, godt skrevet, gode pointer.
  Venligste hilsner

  Besvar
 • 30. april 2021 kl. 3:00
  Permanent link

  Hej – Landsholdet100.dk Det var tiden værd at læse – tak! Walter

  Besvar
 • 30. maj 2021 kl. 3:00
  Permanent link

  Godt gået Landsholdet100.dk
  Det er vel subjektivt? 🙂
  Milas

  Besvar
 • 28. august 2021 kl. 3:00
  Permanent link

  Landsholdet100.dk Hej,
  Har i et nyhedsbrev? Rigtig god aften, Olivia B.

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *